Egészségvédelem

A sokk

?Siklóernyős elsősegély" címmel cikksorozatot indítunk a főbb hátimotoros és siklóernyős balesetek ellátásának módjáról. Szívesen fogadunk fotókat, röntgenfelvételeket, vagy ötleteket a további folytatáshoz.

A kéz vágott-csonkolt sérülései

"Siklóernyős elsősegély" címmel cikksorozatot indítunk a főbb hátimotoros és siklóernyős balesetek ellátásának módjáról. Szívesen fogadunk fotókat, röntgenfelvételeket, vagy ötleteket a további folytatáshoz.
Előkészületben: "A sokk"

Pótoljuk a folyadékot!

Testünk akkor is veszít vizet párolgás és a hólyagunkban felszaporodó vizelet formájában, amikor alszunk. A napi tevékenység során, különösen nehéz testi munka végzésekor és sportoláskor fokozódik szervezetünknek a vízigénye. Ha ezt nem elégítjük ki rendszeresen, az nemcsak teljesítményünket rontja, hanem egyre fokozódó kiszáradásra vezethet, ami több napos szomjazás után életveszélyes állapotot teremthet.

A nyaki gerinc karbantartása

Testi-lelki egészségünk kulcseleme a gerincünk. Egy görbe vagy púpos hátú ember szánakozást kelt embertársaiban, míg egy szálfaegyenes ember tiszteletet ébreszt, hisz első pillantásra látszik, ő egy becsületes, GERINCES ember. Sajnos, mi már kevés kivétellel mindent elkövettünk azért, hogy tönkretegyük tartóoszlopunk.

Védekezz az UV-sugárzás ellen!

Nemcsak azért, mert 100 éves banyának fogsz kinézni, hanem mert melanómát is szerezhetsz.

Syndicate content
Clicky Web Analytics