Egyebek

Éhes vagy?

ÉHES VAGY?

Újságot olvastam és nem bírtam megállni utána, hogy ne kezdjek el írni.

Egy hazai napilapunk keresett meg két mezőgazdasági szakértőt, a saját szakterületük nagy tudósát, és a génmódosított növényekkel kapcsolatban tették fel nekik ugyanazokat a kérdéseket (egy ellenző és egy pártoló szakemberről volt szó).

De, nem is a génmódosított növényekről szeretnék írni, hanem egy kicsit távolabbi nézőpontról néznék a kérdésre.

Mi volt az, ami megdöbbentet és írásra késztetett?

Az újság kérdése ez volt:

„Szükség van-e rá?             (mármint a génmódosított növényekre)

Női önvédelmi tanácsok

forrás: http://ninjutsubudapest.com/noionvedelem/

„Egy erőszaktevő szemével”

 

(Kérlek szánd rá az időt, hogy elolvasd, életet menthet.)

 

Hasonló írás: Turista biztonsági tanácsok

 

Úgy tűnik, hogy a támadók közül sokan használnak bizonyos taktikákat, hogy megússzák az erőszak elkövetést. Nem sokan tudják, hogyan védhetik meg magukat, ha ilyen szituációval szembesülnek, éppen ezért mindenkinek el kellene ezt olvasni, különösen minden egyes lánynak/nőnek ezen a földön.

Úgy gondoltam hasznos infók ezek, amiket érdemes tovább adni…

Turista biztonsági tanácsok

TURISTA

biztonsági tanácsok

Hasonló írás: Női önvédelmi tanácsok

 

1. Hallgass az ösztöneidre! Vedd figyelembe, mit sugallnak az érzéseid.

Ha valamilyen ismeretlen oknál fogva egy bizonyos helytől vagy személytől végigfut hátadon a hideg, azonnal távozz. Tudatosan is használd az ösztöneidet, és próbáld fejleszteni őket.

A lukitűz

A LUKI-TŰZ

(Dakota Fire Hole)

2014.12.

Az Interneten megismert Dakota indián tűzgyújtási módot teszteltem, több alkalommal is. Az Indiánok nem voltak teljesen hülyék, érdekes és ötletes dolognak tartom ezt a technikát, érdemes vele foglalkozni pár sort.

10. ÉVES EMLÉKÉREM

"10 ÉVES A FELHŐÚT SPORTREPÜLŐ EGYESÜLET"

EMLÉKÉREM

TÁJÉKOZTATÓ

2013.

Egyesületünk 2003 novemberében alakult, Gödöllőn.

http://www.felhout.hu/node/1491

Az egyesületünk gyalogos és segédmotoros siklóernyőzéssel foglalkozó hobbi pilótákat fog össze. 2013 végén az egyesület 80 taggal üzemel, és ebben az évben nagyjából 2200 felszállást és 1100 óra repülést hajtottunk végre.

Ellopott hátimotor!

MEGKERÜLT!!!

MINDEN KÖZREMŰKÖDŐNEK KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET!

Repülőorvosi vizsgálat

Sok az érv pro és kontra, többnyire inkább kontra. Reméljük, hamarosan eljön az idő, amikor erről már nem kell dilemmáznunk, és a végkifejlettel az ernyős társadalom elégedett lehet majd. Mindenesetre magáról a repülőorvosi vizsgálatról, mint szolgáltatásról nem hallottunk eddig egyetlen rossz szót sem. Ha valaki úgy dönt, hogy elmegy, és megcsináltatja, érdemes elolvasnia egy olyan pilóta beszámolóját, aki túl van rajta.

Légijárművek vagyonadója

Sokakat elbizonytalanított az új törvény a légijárművek vagyonadójával kapcsolatban, ezért megkértük Dr. Derce Tamás klubtársunkat, hogy járja körbe a kérdést. Lehet, hogy van, aki nem tudja, hogy a törvényt még az előző kormány teljes mértékben hatályon kívül helyezte. De egyébként sem vonatkozott ránk.

Lopott cucc

Elloptak egy kétfelé szedhető keretes Parapower Solo 210-es hátimotort és egy kék-fehér-narancs színű ProDesign Cuga siklóernyőt, gyári száma: CGA080344

Ha találkoztok vele, kérlek, szóljatok!

SZJA 1%

Kedves pilóták!
Adótok 1%-val segítsétek saját magatokat. Ugyanis, amit a Sárkányrepülésért Alapítvány részére utaltok -adószám 19013907-1-42 -azt a siklórepülők az utolsó forintig visszakapják.

 

 

Syndicate content
Clicky Web Analytics