Tanfolyamok

FELHŐÚT siklóernyős tanfolyamok

(Gödöllő székhellyel)

ISMERD MEG A REPÜLÉS VILÁGÁT!

Kétnapos kedvcsináló kirándulások Fedémesre a siklóernyős oktató központba, azoknak, akik érdeklődnek a siklóernyős repülés iránt, és szívesen megismerkednének ezzel a világgal.

Gödölői indulással, szombat reggeltől vasárnap estig, utazással, szállással, étkezés egyénileg. Megfelelő létszám esetén a program hétköznapokon is megvalósítható.

 

ALAPFOKÚ SIKLÓERNYŐS TANFOLYAM

Azoknak, akiknek már megtetszett a dolog, és eldöntötték, hogy komolyabban is belekóstolnak az önálló repülés élményébe, ami ma már egyszerűbb, és biztonságosabb, mint a legtöbben gondolnák.

Repülőorvosi alkalmassági vizsgálat, egyesületi és szakági tagság, elméleti és gyakorlati vizsgák szükségesek a program során. A speciális felszerelést az egyesület biztosítja. A tanfolyam az időjárás, és a jelentkező szabadideje függvényében több hónapos, minimum 2óra repült időt tartalamaz, kisdombos, csörléses és hegyi repülésekkel, és a végén "A" Pilóta vizsgát ad. 

 

 

SEGÉDMOTOROS SIKLÓERNYŐS TANFOLYAM

Azoknak, akik kimondottan a segédmotoros siklóernyőzést célozzák meg, ami a leggyorsabban és legegyszerűbben elérhető motoros repülési ág. Legyél PILÓTA, egy motoros légijármű vezetője!

A segédmotoros képzés gyalogos siklóernyős "A" vizsga után kezdhető meg. A segédmotoros képzésre már saját felszerelés szükséges. Átképzéseket indítunk siklóernyősöknek és tanfolymokat indítunk nulla tapasztalatról indulóknak is. Repülési tapasztalattal nem rendelkezőknek a segédmotoros jogosítás megszerzése általában egy év alatt érhető el.

 

Tapasztalt oktatók, több évtizedes tapasztalat, rugalmas időbeosztás, kiscsoportos oktatás, jó hangulat, folyamatosan induló tanfolyamok.

 

Figyelem!

Ezek nem mobil applikációk!

Ez nem virtuális dolog, ez maga a való élet!

Kirándulás, természet, dombok, szél, napsütés, jó levegő, jó társaság, testmozgás, estére elfáradás és sztorizás a tábortűz mellett.

 

További részletek, jelentkezés:

felhout@felhout.hu

Clicky Web Analytics